Beginners

Heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nooit van gekomen? Of ben je al begonnen met hardlopen, maar loop je minder dan 30 minuten achter elkaar? Dan ga je je vast thuisvoelen bij Loopgroep Julianapark!

Met de hardloopclinic van Loopgroep Julianapark maak je op een laagdrempelige manier kennis met hardlopen. De clinic duurt 10 weken.

De clinics worden gegeven door ervaren instructeurs (met bevoegdheid en Atletiekunie diploma). Plezier staat daarbij voorop, maar in de loop van die 10 weken kun je wel steeds verder en steeds langer hardlopen. Dat lukt je ook, omdat we je wekelijks ‘huiswerk’ meegeven: trainingen die je doordeweeks zelf kunt doen. Vind je het lastig om dat in je eentje te doen? In de clinic-groep is een hardloopmaatje gauw gevonden! Uiteraard besteden we ook aandacht aan alle facetten rondom hardlopen; denk aan kracht- en balansoefeningen, loophouding en loopscholing technieken.

Dat lukt je ook, omdat we je wekelijks ‘huiswerk’ meegeven: trainingen die je doordeweeks zelf kunt doen. Vind je het lastig om dat in je eentje te doen? In de clinic-groep is een hardloopmaatje gauw gevonden! Uiteraard besteden we ook aandacht aan alle facetten rondom hardlopen; denk aan kracht- en balansoefeningen, loophouding en loopscholing technieken.

De Dierenweide is onze uitvalbasis. Hier kun je je jas, sleutels, telefoon en zelfs je kinderen veilig achterlaten. Na afloop van de training is De Dierenweide de plek om even rustig bij te komen en na te praten met de andere deelnemers. Want behalve het krijgen van een betere conditie, draait het in de clinics vooral om het samen sporten. Oftewel: met je buurtgenoten lekker actief zijn.

Bij hardlopen gaat het niet alleen om de sport, maar ook om je gezondheid. Daarom wordt onze hardloopclinic op alle mogelijke vlakken ondersteund door de fysiotherapeuten van UwFysio en en de voedingsdeskundige van Healthy Pleasures Voeding&Lifestyle.

Er is twee keer per jaar een clinic: in het voorjaar en in het najaar. Na de clinic van 10 weken kun je blijven meetrainen in onze vaste loopgroep. Vele enthousiaste lopers zijn je al voor gegaan!

Wanneer start de volgende clinic? 
Onze volgende najaars clinic start op zaterdag 28 september 2019.
De clinic bestaat uit 10 trainingen, de laatste clinic training is op zaterdag 30 november.

Kosten
De kosten voor onze beginnersclinic bedragen slechts: € 40,00 p.p.
(Ook met de U-pas kun je bij ons terecht, de kosten zijn dan € 20,00 p.p.).

Wat kun je voor dit bedrag verwachten?
* 10 trainingen op zaterdag door professionele trainers
* Presentatie & begeleiding UwFysio
* Presentatie voedingsdeskundige
* Trainingsschema wekelijks per mail

We krijgen regelmatig de vraag van deelnemers of het klopt dat de kosten voor onze clinic zo laag zijn?! Ons antwoord hierop is ja! Wij vinden het veel leuker om onze passie over te dragen, de buurt in beweging te krijgen en een hechte loopgroep te vormen. Dat doen wij al jaren en dat willen we ook graag zo blijven doen.

Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@loopgroepjulianapark.nl of gebruik ons contactformulier. Een week voorafgaand aan de clinic ontvang je van ons nog een e-mail met uitgebreide details. Natuurlijk mag  je ons in de tussentijd altijd e-mailen voor vragen.