Beginners

Update 1 juni 2020:
Onze zomerclinic gaat van start! Op zaterdag 20 juni 2020 aanstaande start de eerste training van een reeks van 10 weken. Lees deze pagina goed door zodat je precies weet wat je van ons (en de clinic) kunt verwachten. Let op: op dit moment is het nog onduidelijk of we kinderoppas kunnen aanbieden. Hierover volgt later meer informatie.

Heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nooit van gekomen? Of ben je al begonnen met hardlopen, maar loop je minder dan 30 minuten achter elkaar? Dan ga je je vast thuisvoelen bij Loopgroep Julianapark!

Met de hardloopclinic van Loopgroep Julianapark maak je op een laagdrempelige manier kennis met hardlopen. De clinic duurt 10 weken.

De clinics worden gegeven door ervaren instructeurs (met bevoegdheid en Atletiekunie diploma). Plezier staat daarbij voorop, maar in de loop van die 10 weken kun je wel steeds verder en steeds langer hardlopen. Dat lukt je ook, omdat we je wekelijks ‘huiswerk’ meegeven: trainingen die je doordeweeks zelf kunt doen. Vind je het lastig om dat in je eentje te doen? In de clinic-groep is een hardloopmaatje gauw gevonden!

Uiteraard besteden we ook aandacht aan alle facetten rondom hardlopen; denk aan kracht- en balansoefeningen, loophouding en loopscholing technieken.

De Dierenweide is onze uitvalbasis. Hier kun je je jas, sleutels, telefoon en zelfs je kinderen veilig achterlaten. Na afloop van de training is De Dierenweide de plek om even rustig bij te komen en na te praten met de andere deelnemers. Want behalve het krijgen van een betere conditie, draait het in de clinics vooral om het samen sporten. Oftewel: met je buurtgenoten lekker actief zijn.

Bij hardlopen gaat het niet alleen om de sport, maar ook om je gezondheid. Daarom wordt onze hardloopclinic op alle mogelijke vlakken ondersteund door de fysiotherapeuten van UwFysio en de voedingsdeskundige van Healthy Pleasures Voeding&Lifestyle.

Er is twee keer per jaar een clinic: in het voorjaar en in het najaar. Na de clinic van 10 weken kun je blijven meetrainen in onze vaste loopgroep. Vele enthousiaste lopers zijn je al voor gegaan!

Wanneer start de volgende clinic? 
Onze speciale zomer clinic start op zaterdag 20 juni 2020.
Door COVID-19 hebben wij onze voorjaarclinic moeten uitstellen, dit pakken wij nu graag weer met jullie op!

Kosten
De kosten voor onze beginnersclinic bedragen slechts: € 40,00 p.p.
(Ook met de U-pas kun je bij ons terecht, de kosten zijn dan € 20,00 p.p.).

Wat kun je voor dit bedrag verwachten?
* 10 trainingen op zaterdag door professionele trainers, start 09.15 uur.
* Presentatie & begeleiding UwFysio (onder voorbehoud i.v.m. COVID-19)
* Presentatie voedingsdeskundige (onder voorbehoud i.v.m. COVID-19)
* Trainingsschema wekelijks per mail

We krijgen regelmatig de vraag van deelnemers of het klopt dat de kosten voor onze clinic zo laag zijn?! Ons antwoord hierop is ja! Wij vinden het veel leuker om onze passie over te dragen, de buurt in beweging te krijgen en samen een hechte loopgroep te vormen. Dat doen wij al jaren en dat willen we ook graag zo blijven doen.

Meld je nu aan door een e-mail te sturen naar info@loopgroepjulianapark.nl of gebruik ons contactformulier. Een week voorafgaand aan de clinic ontvang je van ons nog een e-mail met uitgebreide details. Natuurlijk mag  je ons in de tussentijd altijd e-mailen voor vragen.