Healthy Pleasures

Op een andere manier eten en meer bewegen kan zoveel verschil maken in hoe je je voelt. Begin je de dag fris en fit óf wordt je iedere ochtend  moe wakker? Niet vooruit te branden, zodat je rond lunchtijd al denkt ….’was de dag maar voorbij…’? Daarin kan een andere leefstijl veel uitmaken!

Healthy Pleasures begeleidt je naar een gezonde leefstijl door middel van puur, smaakvol eten en bewegen. Dorine Gerards maakt je bewust van je eigen gedrag en coacht je daarop. Je krijgt kennis en handige persoonlijke tips, die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven. Zoek je een personal trainer om bijvoorbeeld af te vallen of meer kracht en energie te krijgen? Ook dan ben je bij Healthy Pleasures aan het goede adres.

Dorine Gerards is niet alleen (sport)voedingscoach en gewichtsconsulent, maar ook fitness-/beweegcoach en personal trainer. Ze geeft wekelijks fitness/circuittraining aan de lopers van Atletiek Vereniging Hellas. Dorine: “Ik vind het ontzettend leuk om ook de hardlopers van loopgroep Julianapark te inspireren hoe ze met kleine aanpassingen in hun voedingspatroon meer energie kunnen krijgen en  overtollige kilootjes kwijt kunnen raken. Verder geef ik in het voorjaar en de zomer regelmatig een serie  krachttrainingen  voor hardlopers in het Julianapark. Met mijn training zorg ik ervoor dat ze flexibeler, krachtiger  worden en een betere loophouding krijgen.”