Kirsten de Meijer

Dag sportieveling,

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in wandelen. Wees welkom in het prachtige Julianapark!

Mijn naam is Kirsten en in 2001 heb ik het CIOS afgerond. Sindsdien gaf ik hardlooptrainingen op de atletiekbaan bij Phoenix en het Julianapark. Ik trainde met veel plezier de beginnersgroep en de vrouwenloopgroep. Vanuit het buurthuis trainde ik een seniorengroep die aan spelsporten deed en begeleidde ik een leuke groep wandelaars van allerlei leeftijden. 

Wat goed dat je de stap zet om in beweging te komen en wat leuk dat we elkaar op een sportieve manier gaan leren kennen. Ja, een wandelgroep heeft ook een sociaal aspect. En wandelen is ontzettend gezond! We gaan lekker wandelen. Wandelen vanuit plezier en ontspanning.

Je leert ook tijdens de training beter je lichaam kennen. Ik vind het ook heel belangrijk dat je kunt luisteren naar je lichaam.  Wat geeft je lichaam aan? Wat zijn je grenzen? Kunnen we toch meer versnellen? We lopen op een heel rustig tempo, zodat iedereen kan meekomen en het ontspannen blijft. We besteden aandacht aan de loophouding en we doen krachtoefeningen.

Loop je ook mee? We gaan er samen mooie en sportieve wandeltrainingen van maken!