Ervaren lopers

Update (21 april 2021):
Vanaf zaterdag 24 april zullen wij onze trainingen in het Julianapark hervatten. Hierbij houden wij ons aan de corona maatregelen en stellen wij de veiligheid van onze lopers en trainers voorop. De training is van 09.30 – 11.00 uur en er geldt een maximaal aantal lopers per trainer. Wees optijd en volg de aanwijzingen op. Wij kijken er naar uit om weer met jullie te trainen!  

Heb je al ervaring met hardlopen en wil je verder, sneller, samen trainen of je looptechniek verbeteren? Dan ben je op de juiste pagina!

Begin je net met hardlopen of kun je nog niet een halfuur achter elkaar hardlopen? Ga dan naar de pagina voor beginnende hardlopers.

De training op zaterdag is voor alle hardlopers die al vaker hebben hardgelopen. Inmiddels is er een vaste groep ontstaan met enthousiaste lopers die we elke week terugzien. We verzamelen in De Dierenweide, waar je na afloop ook een gratis kopje koffie of thee met elkaar kunt drinken.

De training start om 09.30 uur. Bij aanvang van de training wordt de groep opgedeeld in de verschillende niveaus. Je loopt dus altijd met lopers van jouw niveau én je bepaalt zelf op welk niveau je traint. Saai wordt het zeker niet, want naast hardlopen pakken we ook je techniek en balans aan. We hebben een kist vol trainingsmaterialen waar menig hardloopgroep jaloers op kan zijn!

De veelzijdigheid van het Julianapark zorgt voor lekker veel variatie in de trainingen. Ook maken we weleens een uitstapje in de omgeving. De spoorbrug over het Amsterdamrijnkanaal is bijvoorbeeld perfect voor een stevige heuveltraining. Of we gaan richting het bosje bij Oud Zuilen, waar je in een heel andere omgeving loopt en traint.

Kosten
Je koopt een strippenkaart à € 30,00 (contant) voor 10 trainingen. Heb je een U-pas, dan betaal je slechts € 15,00 voor 10 trainingen. Je betaalt dus niet een abonnement of lidmaatschap, maar een bedrag per training.

Voor elke training die je meedoet, krijg je een ‘knipje’ in je strippenkaart. Kun je een keer niet komen trainen, dan kost het je dus ook geen geld. Na 10 knipjes is je kaart op en kun je een nieuwe strippenkaart kopen. De strippenkaart is onbeperkt geldig, maar we vinden het natuurlijk wel zo leuk als je regelmatig komt trainen!