Rózsi Takács

Hallo allemaal,

Mijn naam is Rózsi Takács en ik ben een geboren en getogen Utrechtse. Sinds 15 jaar woon ik met heel veel plezier in Leidsche Rijn.

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met hardlopen bij Atletiekvereniging Hellas, bij Marcel. Mijn doel was toen om de vijf kilometer te lopen zonder tussendoor te wandelen en/of te stoppen.

Marcel vertelde mij ook over de Loopgroep Julianapark. Daar heb ik met veel enthousiasme de hardloopclinic gevolgd. En ja hoor… met als een hele mooie afsluiting na 10 trainingen (en natuurlijk wekelijks het ‘huiswerk’) het vijf kilometer rondje van de Maarsseveense Plassen. Wat een emotie kwam er toen na afloop los! Daarna ben ik blijven lopen in het Julianapark.

Door een blessure moest ik helaas tijdelijk stoppen met hardlopen. Maar bij de pakken neerzitten ken ik niet, dus ben ik me gaan verdiepen in andere looptechnieken. En toen kwam ik uit bij sportief wandelen. Dat doe ik nu alweer even en ik heb gemerkt dat je na afloop van zo’n workout dezelfde energieboost krijgt als met hardlopen.

Ik wil deze mooie ervaring heel graag samen met jullie delen in het Julianapark.

Hopelijk tot gauw!