Michael Groeneweegen

Hallo, ik ben Michael Groeneweegen. Ik ben 38 jaar, woonachtig in Utrecht, opgegroeid in Maassluis.

Na vele jaren voetbal heb ik de overstap gemaakt naar recreatief lopen bij de plaatselijke atletiek vereniging. Daar ben ik in een leuke groep gekomen, waarmee ik vele dorpsloopjes in het Westland heb gelopen en niet zonder succes.

Ik heb economie gestudeerd en gewoond in Rotterdam. In deze stad mijn eerste marathon gelopen. Daarna volgden er meer marathons in binnen- en buitenland. Ook heb ik er plezier in om andere lopers te hazen en om hun streeftijd te behalen.

In 2018 ben ik aangesproken door Marcel met het idee een keer training te geven. Hier is het balletje gaan rollen en heb ik ontdekt hoe leuk ik het vind om lopers training te geven.

Inmiddels geef ik training op de woensdag bij Hellas en op zaterdagochtend bij Loopgroep Julianapark. Ik sta bekend om mijn ‘toetje’. Als je het wilt ervaren, kom een keer meetrainen.