Ervaren hardlopers

Heb je al ervaring met hardlopen en wil je verder, sneller, samen trainen of je looptechniek verbeteren? Dan ben je op de juiste pagina! Begin je net met hardlopen of kun je nog niet een half uur achter elkaar hardlopen? Ga dan naar de pagina voor beginnende hardlopers.

De training op zaterdag is voor alle hardlopers die al vaker hebben hardgelopen. Inmiddels is er een vaste groep ontstaan met enthousiaste lopers die we elke week terugzien. We verzamelen in De Dierenweide, waar je na afloop ook een kopje koffie of thee met elkaar kunt drinken.

Hardlopen op jouw niveau
De training start om 09.30 uur. Bij aanvang van de training wordt de groep opgedeeld in de verschillende niveaus. Je loopt dus altijd met lopers van jouw niveau én je bepaalt zelf op welk niveau je traint. Saai wordt het zeker niet, want naast hardlopen pakken we ook je techniek en balans aan. We hebben een kist vol trainingsmaterialen waar menig hardloopgroep jaloers op kan zijn!

De veelzijdigheid van het Julianapark zorgt voor lekker veel variatie in de trainingen. Ook maken we weleens een uitstapje in de omgeving. De bruggen over het Amsterdamrijnkanaal zijn perfect voor een stevige heuveltraining. Of we gaan richting het bosje bij Oud Zuilen, waar je in een heel andere omgeving loopt en traint.

Lidmaatschap
Onze loopgroep valt onder de vlag van Hellas Utrecht. De kosten voor het lidmaatschap bij Hellas gelden per 1 januari 2023. Stap je later in het jaar in, dan worden de kosten voor contributie naar rato berekend.

Kosten lidmaatschap Hellas Utrecht:
• Inschrijfgeld: € 15,00 (eenmalig)
• Bondscontributie Atletiekunie: jaarlijks ca. € 20,00
• Contributie Hellas Utrecht: € 30,00 per kwartaal (via de U-pas kan 50% van de contributie worden verrekend).

Natuurlijk begrijpen we als geen ander dat als je nieuw bent, je altijd eerst moet ondervinden of onze loopgroep bij je past. Daarom mag je altijd twee keer gratis meetrainen om naast het hardlopen ook de sfeer te proeven. En daarna hopen we natuurlijk dat je bij ons blijft en lid wordt! Een mooie bijkomstigheid is dat je als lid van Hellas, zonder kosten, ook kunt meedoen bij de andere (loop)groepen of oefengroepen van de recreatie afdeling.